Onze partners

Aroma

Jef en Dorien startten in 2002 hun ontbijt -en lunchbar Aroma op in Turnhout. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een vaste waarde in hun streek! Naast hun gezellige koffie -en lunchbar, leveren ze ook elke dag ontbijt aan huis en dat wordt enorm gesmaakt!

Bestel je ontbijt van Aroma op het moment van je boeking bij Knuscabin, dan zorgen wij voor de rest! Jouw bestelde ontbijt staat aan de deur op de dag(en) die jij wenst, heerlijk toch!

Rainpharma

In onze zoektocht naar ecologische, Belgische en kwaliteitsvolle  verzorgingsproducten, kwamen we Rainpharma tegen. Rainpharma is een Belgisch bedrijf dat op korte tijd enorm gegroeid is. Knuscabin zal in de douche steeds voorzien zijn van heerlijke shampoo en douchegel van Rainpharma, ook in het toilet was je je handen maar al te graag met de heerlijke geur van lemon grass!

Sauna on wheels

Sauna on wheels is een lokaal bedrijf uit Oud-Turnhout, gerund door Zoë en Anke, trotse ouders van 3 kids, die met sauna on wheels hun droom lieten uitkomen. In hun atelier achter hun huis ontvangen ze al hun klanten, geen sjieke showroom, maar pure noeste arbeid. Die no-nonsense houding sprak ons enorm aan. Je voelt meteen de passie die ze hebben voor hun vak. Je ziet alle materialen en houtsoorten, waardoor je meteen een duidelijk beeld hebt van hoe je hottub wordt gemaakt en hoe hij eruit zal zien. Ook in Knuscabin voorzien we een hottub, de lichtjes erin zorgen voor een gezellige sfeer ’s avonds. Het water warm maken doe je met hout dat steeds beschikbaar zal zijn aan de cabin. Maakt niet uit welk seizoen, de hottub is steeds een goed idee!

Outr

Met hun slagzin: ‘enter the outside’, slaan ze meteen de nagel op de kop. Hoe mooi de cabin ook zal worden, het buiten zijn en samen buiten leven wordt ook een belangrijk element in Knuscabin. Via Outr bestelden we een plancha (Outr plancha) en een grote vuurschaal. Dit Belgisch bedrijf heeft een fantastisch aanbod om buiten leven extra fijn te maken!

MVH Security

Bij het zoeken naar een handig en veilig deursysteemn kwamen we terecht bij MVH Security. Zij zullen in de cabin een automatisch deurslot met cijfercode installeren. Wanneer jouw boeking voltooid is, zal je jouw eigen unieke code ontvangen om de cabin binnen te kunnen. Geen gedoe met sleutels dus!
MVH Security is ook een grote speler wat betreft alarminstallaties. Hun vriendelijk personeel en vakmaschap krijg je er gratis bij!

Houdvuur

Naast onze ontbijten van Aroma, stellen we jullie nu ook graag voor aan onze partner voor een heerlijk vuurpakket, Houdvuur!
We gingen langs bij Bob Cools en zijn fantastische gezin om eens kennis te maken met zijn vuurpakketten. Zijn droom en passie voor hout, vuur en eten zijn tot leven gekomen in een creatieve beleving van smaak, pure eenvoud van streek -en  seizoensgebonden producten. Kortom, kookkunst in, rond en op het vuur.
Geniet van een verbluffende proefervaring met (h)eerlijk eten en bestel bij je boeking je vuurpakket dat je kan klaarmaken op de Outr plancha aan de cabin. 1 ding is zeker, je zal zeker niet teleurgesteld zijn! Een echte aanrader!

La Redoute

In onze zoektocht naar een sfeervolle, eigentijdse en kwalitatieve inrichting, kwamen we terecht bij La Redoute. Via hun B2B portaal is het interessant voor ondernemingen bij hen op zoek te gaan naar jouw ideale inrichting en stijl. Hun aanbod is enorm uitgebreid wat het kiezen niet makkelijk maakte. Maar het is gelukt! We zijn samen met jullie heel benieuwd naar het resultaat!
Onze kinderen kijken alvast enorm uit naar het driedubbele stapelbed! Cool hé!

De Springboon

Enkele maanden na de geboorte van haar eerste zoontje, startte Lore een webwinkel met originele leuke kinderspullen voor grote en kleine (b)engeltjes. In oktober 2011 begon ze een echt Springboonwinkeltje in Rupelmonde. De collectie werd beetje bij beetje uitgebreid, en in 2012 werden de eerste geboortelijstjes bij de Springboon gelegd. In november 2013 verhuisde de Springboon naar Kruibeke om er een grote winkel te beginnen met tal van nieuwe merken. Bij de Springboon kan je terecht voor kinderkleding, speelgoed, leuke juweeltjes, wenskaarten, geschenken, typische geboortelijstproducten en nog veel meer. De Springboon kiest resoluut voor mooie en kwaliteitsvolle merken en voor veilig en leerzaam spelen. Daarnaast hebben ze ook bijzondere aandacht voor kleding uit bio-katoen en merken van de hand van Belgische ontwerpers.

De Springboon bezorgde ons een babybedje van Aeromoov met bijhorend linnen van perfecte kwaliteit! De goed nachtrust van onze kleinste huurders is dus zeker gegarandeerd.

Ook partner worden van Knuscabin of interesse in een samenwerking? Wij staan open voor gesprek! Neem gerust vrijblijvend contact op!