Onze partners

Aroma

Jef en Dorien startten in 2002 hun ontbijt -en lunchbar Aroma op in Turnhout. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een vaste waarde in hun streek! Naast hun gezellige koffie -en lunchbar, leveren ze ook elke dag ontbijt aan huis en dat wordt enorm gesmaakt!

Bestel je ontbijt van Aroma op het moment van je boeking bij Knuscabin, dan zorgen wij voor de rest! Jouw bestelde ontbijt staat aan de deur op de dag(en) die jij wenst, heerlijk toch!

Rainpharma

In onze zoektocht naar ecologische, Belgische en kwaliteitsvolle  verzorgingsproducten, kwamen we Rainpharma tegen. Rainpharma is een Belgisch bedrijf dat op korte tijd enorm gegroeid is. Wij werden in contact gebracht met een lokaal verkooppunt: schoonheidsinstituut Marjon. In haar prachtige salon mochten we ruiken aan veel producten en testten we ze voor jullie allemaal uit! Resultaat: Knuscabin zal in de douche steeds voorzien zijn van heerlijke shampoo en douchegel van Rainpharma, ook in het toilet was je je handen maar al te graag met de heerlijke geur van lemon grass!

Daarbovenop nog een leuk extraatje! Wie logeert bij Knuscabin kan via de website van Marjon een Rainpharma bestelling plaatsen én daarbovenop nog een leuke extra opgestuurd krijgen!

Sauna on wheels

Sauna on wheels is een lokaal bedrijf uit Oud-Turnhout, gerund door Zoë en Anke, trotse ouders van 3 kids, die met sauna on wheels hun droom lieten uitkomen. In hun atelier achter hun huis ontvangen ze al hun klanten, geen sjieke showroom, maar pure noeste arbeid. Die no-nonsense houding sprak ons enorm aan. Je voelt meteen de passie die ze hebben voor hun vak. Je ziet alle materialen en houtsoorten, waardoor je meteen een duidelijk beeld hebt van hoe je hottub wordt gemaakt en hoe hij eruit zal zien. Ook in Knuscabin voorzien we een hottub, de lichtjes erin zorgen voor een gezellige sfeer ’s avonds. Het water warm maken doe je met hout dat steeds beschikbaar zal zijn aan de cabin. Maakt niet uit welk seizoen, de hottub is steeds een goed idee!

Outr

Met hun slagzin: ‘enter the outside’, slaan ze meteen de nagel op de kop. Hoe mooi de cabin ook zal worden, het buiten zijn en samen buiten leven wordt ook een belangrijk element in Knuscabin. Via Outr bestelden we een plancha (Ofyr) en een grote vuurschaal. Dit Belgisch bedrijf heeft een fantastisch aanbod om buiten leven extra fijn te maken!

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van Knus Cabin en als eerste kunnen boeken. Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsmail,