Boek hier je verblijf bij KNUSCABIN!

Je bent nog een paar klikken verwijderd om je verblijf in onze prachtige KNUSCABIN te boeken. Lees onderstaande info zeker eens door. Bij vragen over de boekingen mag je ons natuurlijk ook steeds contacteren.

Je kan je verblijf starten op eender welke dag, dit met een minimum van 3 nachten. Blijf je een hele week genieten in Knuscabin dan krijg je een leuke korting. De prijs van je verblijf wordt automatisch berekend bij het aanduiden van je gewenste verblijfsperiode.

Bed -en badlinnen zijn altijd inbegrepen in de prijs evenals brandhout voor de hottub, Outr plancha en vuurschaal. De schoonmaakkosten van 70 euro worden er nog bijgerekend.

Daarnaast kan je een heerlijk ontbijt bestellen dankzij onze partner AROMA en een geweldig en uniek vuurpakket via HOUDVUUR voor op de Outr plancha.
Je boekt deze gewoon per volwassene/kind per dag.
Wil je bijvoorbeeld graag voor 2 ochtenden ontbijt wanneer je met 2 volwassenen en 2 kinderen verblijft, dan bestel je 4x ontbijt volwassene en 4x ontbijt kind.
Wij nemen dan na boeking contact met jullie op om af te spreken op welke dag(en) je jouw ontbijt(en) en vuurpakket(ten) wil geleverd krijgen.
De prijzen hiervan worden dan ook automatisch berekend bij je totaal en zijn inclusief levering aan de cabin! Beter kan je vakantie niet worden denken we dan!

Na het maken van je boeking vragen we jou om 500 euro waarborg te betalen die meteen ook de bevestiging van jouw boeking is. Een tijdje voor je verblijf zullen we met jou contact opnemen voor de verdere afrekening van het totaalbedrag. Iedere betaling gebeurt via overschrijving. Na afloop van je verblijf zal de waarborg teruggestort worden indien de kuisploeg alles in fijne staat heeft teruggevonden.

Hoe graag we je viervoeter ook zien, ze zijn niet toegelaten in Knuscabin.

Je kan altijd alles opvolgen via je klantenapp, hiervoor krijg je een mailtje na je boeking.

Handig, duidelijk en makkelijk!

Tot binnenkort in Knuscabin!!

Houdvuur BBQ pakket
Aroma ontbijtpakket

Details

Bed- en badlinnen en brandhout zijn altijd inbegrepen in de prijs.

Betaalinstructies

Betaling is via overschrijving. U betaalt de 500 euro waarborg als boekingsbevestiging en nadien het volledige bedrag 4 weken voor aankomst. U wordt hiervan per mail op de hoogte gebracht.

Je kan het ontbijt en bbq pakket per persoon per dag bijboeken, we nemen dan later contact met je op om te vragen op welke dag je jouw ontbijt(en) en/of vuurpakket(ten) wil ontvangen aan de cabin.