Wat een heerlijke plek om tot rust te komen!

TC
5/5

Zoek een heerlijke plek om tot rust te komen? Dan moet je niet verder zoeken. In deze smaakvol ingerichte cabin geniet je van elk moment van de dag. In de ochtend spek en ei bakken op de Outr plancha, ’s middags een picknick in het naburige bos (Visbeekvallei) om ’s avonds te eindigen in de hottub en naar de sterren te turen.

Kortom, helemaal tot rust komen. Zet ook zeker een tasje koffie en werk hem af met heerlijk melkschuim (OH, wat mis ik die melkopschuimer nu al!). Zijn je kinderen er ook bij? Laat ze dan bruggen, kastelen of huisjes bouwen met de Kapla-blokken die in de cabin beschikbaar zijn!

Reserveer ook zeker een pakket van houdvuur erbij. Het pakket wordt aan de cabin geleverd met lekkers en een handleiding. Van hapje tot dessert maak je klaar op de Outr plancha. Afwassen is niet nodig! Het pakket wordt gewoon terug opgehaald! Handig!

Nadien kan je de avond afsluiten aan de vuurschaal. Of spring je nog even in de hottub! Wist je dat hij erg lang warm blijft en je snel terug kan baden?

Twijfel je nu? Bekijk dan de foto’s! Wedden dat je al wil genieten in de cabin?